Over Thesoap

The-soap.nl is een webshop uit Maarn die samenwerkt met kleine bedrijfjes die natuurlijke ingrediënten gebruiken om premium beauty producten te maken. We besteden veel aandacht aan onze producten. Ze zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast gebruiken we milieuvriendelijke verpakkingen.


Onze filosofie

Wij geloven dat we de wereld niet kunnen veranderen als we onszelf niet veranderen. Door ons dagelijks gedrag aan te passen worden we een voorbeeld voor de mensen om ons heen. De producten die we verkopen, gebruiken we dan ook zelf dagelijks.

De schoonheidssector is een grote factor geweest in de toename van microplastics in afvalwater, die op hun beurt weer erg moeilijk op te ruimen zijn. Ook de verpakkingen van schoonheidsproducten bevatten meestal veel plastics die, mits niet op de juiste manier weggegooid, enorme milieuproblemen kunnen veroorzaken.

Nee zeggen tegen producten die plastic bevatten en de voorkeur geven aan plasticvrije opties zonder afbreuk te doen aan het eindresultaat, is een win-winsituatie.

Het brede scala aan producten die u hier kunt vinden, vertegenwoordigt onze persoonlijke smaak en gevoel van hoe de schoonheidsproducten zouden moeten zijn (natuurlijk, effectief en niet schadelijk) en omarmt onze filosofie.

Be part of it! 

 

De producten die we verkopen zijn

Milieuvriendelijk

 

 (Micro)plastic-vrij

 

 

    Natuurlijk

 

Dierproefvrij